Üdvözöljük a Mobil Padló BT oldalán

„…a kényelmes megoldás…”

Bemutatkozás

Cégünk a Mobil Padló BT Zalaegerszegen alakult, azzal a szándékkal, hogy egy új utat törjön a parkettázás, parketta csiszolás és kapcsolódó szakipari munkák területén. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk otthonunk hangulatosabbá, meghittebbé tételére, hiszen ma már nagyon nagy érték a saját otthon. A Mobil Padló BT parketták, padlószőnyegek, laminált padlók, PVC padlók kivitelezésével és kereskedelmével foglalkozik, mobil rendszerben.

Mit értünk ez alatt?

Parkettát, laminált padlót, padlószőnyeget, PVC padlót nem egy-két évre vásárolunk, ezért érdemes minden esetben körültekintően tájékozódni és vásárolni.

Mi segítünk Önnek ezekben a dolgokban, a megfelelő anyagok kiválasztásában és beépítésében. Mint szlogenünkben is olvasható a Mobil Padló BT „a kényelmes megoldás”, otthonába, üzletébe vagy akár munkahelyére viszi a burkolatokat.

  • Kinek ajánljuk?
  • Miért jó ez nekem?
  • Hogy működik?
  • Mibe kerül ez nekem?

Kérdések fogalmazódnak meg az emberekben...

:: Kinek ajánljuk?

Ajánljuk mindenkinek, legyen az lakás, üzlet, iroda, panzió vagy bármilyen lehetőség, mert az anyagokat a saját környezetében, az Ön igényeihez megfelelően alakítjuk.

:: Miért jó ez nekem?

Azért is jó ez Önnek, mert a padlót vagy bármely más melegburkolati anyagot otthonában, munkahelyén, az egész családdal vagy kollégákkal együtt, közösen választhatják ki, így nem fordulhat elő, hogy olyan burkolatot választunk, ami valakinek nem tetszik. Ezáltal nem kell üzletről üzletre szaladgálni, ezzel pedig időt és nem utolsó sorban pénzt is megtakaríthat.

:: Hogy működik?

Ön telefonon vagy e-mailben felveszi velünk a kapcsolatot, mi pedig egy előre megbeszélt időpontban felkeressük, így lehetőségünk van rá, hogy akár a bútorhoz vagy egyéb berendezési tárgyhoz igazítsuk a burkolatot. Élőben minden más!

:: Mibe kerül ez nekem; hogy tudok ezzel esetleg pénzt is megtakarítani?

Mivel mi tevékenyen is részt veszünk az értékesítésben és a kivitelezésben is, így nap- mint-nap szembesülünk azokkal a hibákkal vagy hibalehetőségekkel, amire egy üzletben esetleg nem tudják felhívni az Ön figyelmét. Mit értünk ez alatt?

  • Szakszerű felméréssel kiküszöböljük a felesleges mennyiségű anyag megvásárlását, ezzel pedig több ezer forintot is megtakaríthat Ön, nem beszélve a feleslegessé vált anyagok későbbi tárolásáról, vagy akár visszaváltásáról. Továbbá említhetnénk ennek ellenkezőjét is, mikor kevés az anyag, rövid a szőnyeg vagy a PVC, nem elég a ragasztó és sorolhatnánk még számos lehetőséget…
  • Meg kell említenünk még az aljzat burkolhatóságának a megállapítását is, ezt szakszerűen csak a helyszínen lehet eldönteni, számtalan esetben előfordult már, hogy a szakember megérkezett dolgozni és akkor szembesült a tényekkel, hogy az az aljzat nem megfelelő, kiegyenlítésre van szükség. Ezeket a lehetőségeket Ön is el tudja kerülni!

Összegezve a Mobil Padló BT egy olyan szolgáltatást nyújt Önnek, mely a kivitelezést és az értékesítést is magában foglalja az Ön igényei alapján.

 

Üdvözlettel:

Mobil Padló BT

„…a kényelmes megoldás…”

.:: Mobil Padló BT - "...a kényelmes megoldás..." ::.