Cégünk fő tevékenységi köre a melegburkolati anyagok lerakása és értékesítése mellett, egy új területtel, a fa teraszburkolatok kivitelezésével és értékesítésével bővítettük kínálatunkat. Napjainkban a terasz egy fontos összekötő kapocs otthonunk, külső és belső terei között.

A kültéri fa teraszburkolat egyre népszerűbb, ideális szinte bárhová, akár medence köré, csónakra, stégre vagy önmagában is megfelel egy burkolatának.

Nagyon sok szempont alapján is kiváló választásnak bizonyul a fából készült teraszburkolat, mivel strapabíró, természetes alapanyagának köszönhetően esztétikus és dekoratív látványt is biztosít egyben.

A fa teraszburkolat ideálisabb burkolat, mint bármely más hidegburkolati anyag, nem kell félni, hogy felfagy, vagy csúszóssá válik a hideg téli napokon.

A fa teraszburkolat natúr állapotban is ellenáll az időjárás viszontagságainak, de színe azért megváltozhat, faolajjal kezelve az ellenálló képességét és színének tartósságát növelhetjük, javíthatjuk.

A fa burkolat gyors száradásának következtében a szálak végei berepedezhetnek, de ez a minőségét nem befolyásolja, csak esztétikai hiba.

Állandó mozgásának köszönhetően (dagadás-száradás) minimálisan 2 mm-es résre van szükség a burkolat járófelületei között, amennyiben ez a rés nincs meg, a deszkák felpúposodhatnak, eltorzúlhatnak.

A tapasztalatokat és a tanulságokat összegezve a fából készült teraszburkolat otthonunk örökös dísze marad. Ne fossza meg önmagát ettől a látványtól!

Bármilyen jellegű kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, állunk az Önök rendelkezésére.

Kérjen árajánlatot!

Mobil Padló BT

„…a kényelmes megoldás…”

.:: Mobil Padló BT - "...a kényelmes megoldás..." ::.